Blod, svett & tårar!

"Något gammalt, något lånat, något nytt & något blått"

Ja i två veckor nu har vi pysslat med bröllopsbinderi. Det har varit roligt men inte helt lätt, jag trodde inte det skulle vara såhär svårt, så jag har svurit endel! Men det har blivit jätte fina slutresultat.
Det roliga var också att man kände hur man utvecklades efter bara en vecka.
Jag är så självkritisk och det måste jag sluta med! Vill att det ska bli bra på en gång, men som lärarna sa, så lär man ju sig inte om man inte misslyckas, man lär ju sig av sina fel och det är faktiskt helt rätt, så det ska jag försöka tänka på till nästa vecka:)
Ska visa de buketter som vi gjort!

Min allra första rundbundna brudbukett:)
Droppformad brudbukett:)
Stiftad Tärnbukett:)
Denna är inte gjord i oasis som de andra! Utan denna har vi skaftat. Då gör man "nya" stjälkar utav ståltrådar och sedan tejpar man dem med floratejp och då kan man böja dem som man vill, och på de sättet kan man få en rund form. Och för att dölja skaftena så har vi gjort ett fint handtag utav sidenband.
Min andra rundbundna brudbukett:)
Och min andra droppformade brudbukett:)

Ja det var dem vi har gjort:)
Och nästa vecka ska vi göra en lampa! Hm det blir spännande:)
Ha en fotrsatt bra helg!
Puss & Kram<3

Jullov!

Inte många dagar kvar till att skolan börjar igen. Varit riktigt skönt med jullov, var ju några år sen man hade de, men ska bli kul och träffa alla tjejer igen<3
Men man är allt nervös, nu är det sista terminen och sen ska man ut i arbetslivet. Tiden går ju så otroligt fort, visst jag har lärt mig sjukt mycket nu på bara en termin. Men det är mycket tankar i huvudet, om man kommer få jobb, vet att sista terminen kommer vara tuff och det är mycket mer självständigt och hur jag kommer klara de. För nu har första terminen gått sjukt bra, jag är riktigt stolt över mig själv. MVG på alla kurser!!! Aldrig haft ett MVG och nu får jag de på alla kurser! G.A.L.E.T!!
Men jag ska försöka inte att stressa upp mig som jag jämt gör, utan jag ska gå in med inställningen att jag fixar detta! Huvudsaken man har roligt och det vet jag att jag kommer ha, för bättre klasskamrater kan man inte ha<3
Hade slutprov på A och B kurserna nu innan lovet som gick otroligt bra! så tänkte visa hur de blev:)
*
*
Redesbukett
*
*
Begravningsdekoration
*
*
Fokusera alltid på det som är bra med dig själv och det du gör!
*
Hoppas alla haft en bra jul och nyår<3
Puss & Kram

RSS 2.0