Massbilds invasion!

"Knowledge is power"

Ja vi har gjort massa i skolan de sista så tänkte lägga in lite bilder med en liten förklaring!
Tiden går så fort, snart har man redan gått en termin och en termin kvar bara, helt sjukt! Och vi har även fått den nya vecko planerinngen för nästa år, och vi ska göra massa roligt! Men samtidigt lite nervöst för det blir mycket eget arbete. Men man känner att man samtidigt att lärt sig massa under dessa första 4 månaderna, så de ska vi allt fixa hoppas jag.
Idag har vi även haft prov, på snittblommor och varuhantering, det kändes bra. Sedan har vi även fått öva på redesbukett idag, de va skönt för bara gjort den en gång och vi ska ha prov på den nästa vecka, men gick bra, blev super nöjd med den, lite saker jag ska tänka på till nästa vecka, så hoppas jag fixar de galant då:)
Nu ett litet bild regn!
*
*
Annorlunda Adventsljusstake:)- Gjord av oasis och frigolit
*
*
Våran första exponering! Denna snygga har jag Emilia och Anna gjort! Snygg gran va?:P
Riktigt rolig dag!
*
*
Förra veckan höll vi på med Formal (Linjär) teknik. Vi gjorde både buketter och dekorationer. Denna teknik handlar om kontaster i bl.a färg och form. Varje enskild blomma ska ha en betydelse. "Less is more". Jobbar alltså med lite material men med stark karaktär.
*
*
Formal (linjär) teknik
*
*
Förra veckan var vi även på Mr Plant i Tidaholm på studiebesök.
Dem inriktar sig på konstgjora blommor men även inredning och möbler. Det var häftigt att se att plast blommor kan se så otroligt verkliga ut. Ja det fanns mycket fina saker där, men de jag fastnade för va ett så otroligt fint växthus! Jag har alltid drömt om att ha ett fint växthus den dagen man köper hus, men jag får nog bygga ett själv, för va en aningen dyrt! eller hoppas vinna lite på triss;P
Koll här!
*
Helt sjukt fint! Även en snygg tjej på andra sidan:)
*
*
Egen gjord gran:) Förra veckan fick vi göra varsin gran och sedan dekorera den! Man tog en lite större pinne i mitten, sedan lindade man med spoltråd lager av granris och cypress. Jag tycket min blev så söt och som att vi inte har plats för en stor gran så kunde jag inte motstå att köpa den, passade perfekt hemma hos oss:)
*
*
Idag har vi gjort en tärnkrans utav lingon och blåbärsris! Jag och Emila gjorde en ihop, men hon hade nog velat putta bort mig, för fy va kass jag va på att göra krans!! haha Men nu har jag i alla fall lärt mig så de är ju bra:) Fin blev den:)
*
*
Redesbuketten som vi ska ha prov på nästa vecka! Tycket den blev jätte fin, kul och dekorera, så ska nog göra några fina julbuketter och ge bort till jul:)
*
Ja det va det!
Annars i veckan så ska vi göra en begravningskrans i Formal (linjär) teknik, ska bli spännande:)
Ja och sedan är veckan slut, veckorna går sjukt fort!
Hoppas ni alla mår bra ha en fortsatta trevlig kväll och vecka!
*
Puss & Kram <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0